Skoro jasno
16°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Lucie Bílá (46) koncertovala v Tatrách. Len niekoľko dní po operácií
Zdielať na

Lucie Bílá (46) koncertovala v Tatrách. Len niekoľko dní po operácií

Česká speváčka Lucie Bílá koncertovala v Tatrách. V luxusnom hoteli na Štrbskom Plese podala podľa prítomných famózny výkon. Bílá koncertovala len niekoľko dní po operácii. Svoje zdravotné problémy však hodila za hlavu a stálo to naozaj zato!

Nádherný spev, dojatie a slzy. Aj toto si mohli vychutnať fanúšikovia populárnej českej speváčky Lucie Bílej na komornom koncerte v luxusnom hoteli na Štrbskom Plese. "To k tomu patrí. Ja som rada, že som človek, ktorý cíti, ktorý vníma. že som dostala ten dar, nie hlasu, ale prežitku. Že sa viem aj smiať a hlavne aj plakať a za tie slzy som vďačná, pretože hlavne že cítim," uviedla Bílá.

Hlavu si necháva v šatni

"Ja keď idem na javisko, tak si nechávam hlavu v šatni. To je, ako keď idete do postele, tak tiež nemôžete premýšľať. Musíte cítiť. Keď necítite, tak je to na nič," s úsmevom dodala Bílá.

Pozornosť na seba upriamila aj šatami, ktoré si počas večera prestriedala. Najskôr čierne, potom biele. Že by to bola nejaká predzvesť jej blížiacej sa svadby? "Nie! Tie šaty sú iba biele," nedala sa Bílá.

Je po operácií

Lucka Bílá je takmer celý rok zaneprázdnená. Sama často priznáva, že na seba nemá moc času. Otázke o jej zdravotnom stave sa chcela najskôr vyhnúť. Je totiž krátko po operácii. "Ja už spievam 25 rokov a 25 rokov som pred vami všetkými, na očiach. To by bolo, aby mi občas niečo nebolo," hovorí Lucie Bílá. 

Malásek: Je trošku blázon

Podľa slov Lucky Bílej, je šťastná a vďačná za to, že spieva. Za jej poslanie. "Je to trošku blázon, ale to ja viem od začiatku. Ona nielenže má hlasivky z plechu ale ona má aj telo zo švédskej kalenej ocele," uviedol klavírista Petr Malásek, ktorý Bílú doprevádzal na koncerte.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie